Minecraft: Education Edition -täysversio julkaistu

Microsoft on tänään ilmoittanut, että Minecraft:Education Edition on nyt saatavilla 11 eri kielellä yli 50 maassa. Käytön voi aloittaa vierailemalla Minecraft: Education Edition -sivustolla.

Minecraft:Education Editionia on kehitetty viimeisen vuoden aikana keräämällä käyttökokemuksia kokeiluversiosta. 50 000 oppilasta ja opettajaa 50 eri maasta ovat antaneet arvokasta palautetta, jonka perusteella täysversion käyttökokemusta on muokattu eri oppimisympäristöissä.

Monet ominaisuuksista otettiin käyttöön kesäkuun kokeiluversiossa. Nyt julkaistu täysversio sisältää lisäksi muun muassa odotetun luokkahuonesovelluksen, jolla opettajat voivat pääkäyttäjänä muuttaa asetuksia, viestiä oppilaiden kanssa, antaa tavaroita tai siirtää oppilaita Minecraft-maailmassa. Sovellus näyttää kartan Minecraft-maailmasta, listan oppilaista, Minecraft-maailman asetukset ja chat-ikkunan. Minecraft:Education Editionissa on jopa kello, joka näyttää senhetkisen ajan maailmassa.

Jatkamme Minecraft: Education Editionin päivittämistä, ja se tulee sisältämään muista Minecraft-versioista tuttuja uusia peliominaisuuksia. Nyt saatavilla oleva versio tulee tarjoamaan Minecraft: Windows 10 Editionista tutut ominaisuudet, kuten talutushihnat ja hevoset, lisätyt skin-tekstuurit, männät, punakivitoiminnot ja päivitetyn käyttöliittymän.

Minecraft:Education Editioniin voi tutustua osoitteessa education.minecraft.net. Sivustolta löytyy tutoriaaleja, tuntisuunnitelmia, aloitusmaailmoja, yhteistyötila sekä Minecraft Mentors -ohjelma, jonka kautta voi ottaa yhteyttä kokeneempiin Minecraftia käyttäviin opettajiin. Osoitteessa voi tutustua muun muassa opettajien ideoihin ja tuntisuunnitelmiin aina tarinankerronnasta runouteen, kaupunkisuunnitteluun, kestävään kehitykseen ja geometriaan.

mee4

Täysversio Minecraft: Education Editionista on saatavilla 5 dollarin hintaan / oppilas / vuosi tai lisensoinnin kautta. Näin pääset alkuun:

Lisätietoja Minecraft: Education Editionista saat tilaamalla uutiskirjeen osoitteesta education.minecraft.net.

Minecraft:Education Editionin mediamateriaalit ovat ladattavissa täältä.

Lisätietoja Suomessa antaa Petri Elsilä: petri.elsila@microsoft.com.

One comment

Vastaa