Minecraft: Education Editionista täysversio marraskuussa

Suositun Minecraft-pelin opetuskäyttöön kehitetty versio Minecraft: Education Edition tulee myyntiin Windows Kauppaan 1. marraskuuta. Siihen asti opettajat voivat testata ilmaiseksi Minecraft:Education Editionin kokeiluversiota.

Minecraft: Education Editionin ilmaisen kokeiluversion voi ladata käyttöön education.minecraft.net-sivustolta, jolta löytyy myös mallituntisuunnitelmia ja kansainvälinen Minecraft-mentoriyhteisö, jossa ohjelmaa käyttävät voivat jakaa kokemuksiaan uusien käyttäjien kanssa. Kokeiluversion voi ladata, jos koneessa on asennettuna Windows 10- tai OS X El Capitan -käyttöjärjestelmä sekä Office 365 Education -palvelupaketti.

Minecraft: Education Edition tarjoaa opettajille luovan leikkikentän, jossa itse tekemällä ja kokeilemalla voi rakentaa oppitunnin mistä vain. Opettajat saavat käyttöönsä uusia ominaisuuksia, joiden avulla he voivat toimia entistä yhteisöllisemmin oppilaidensa kanssa ja lähteä hyödyntämään pelillisyyttä täysipainoisesti oppimisessa.

Uudessa Minecraft: Education Editionissa on mukana monia muista Minecraft-versioista tuttuja peliominaisuuksia, kuten uusia skin-tekstuureja, mäntiä ja punakivitoimintoja. Lisäksi versiosta löytyy opetuskäyttöä tukevia toimintoja ja työkaluja, kuten luokkahuonesovellus, jonka avulla opettajat voivat muun muassa tarkastella Minecraft-maailmaa, seurata opiskelijoiden toimintaa pelissä ja lähettää heille pikaviestejä osallistumatta itse peliin.

Lue lisää Minecraft: Education Editionin täysversiosta education.minecraft.net-sivustolla.

Vastaa