#OppiminenNYT-osastolla uusi OPS2016 käytäntöön

Miten tuetaan uuden opetussuunnitelman laaja-alaisia tavoitteita ja annetaan oppilaille vapaus rakentaa tietoa itselleen merkityksillä tavoilla, mielekkäästi ja merkityksellisesti? NET Forumiin 15.-16.9. rakentuvassa viiden yhteistyökumppanin kesken kehitetyssä oppimisympäristössä yhdistyvät uuden opetussuunnitelman pedagogiset edellytykset, uudet oppimistavat ja tekemisen ilo. 

OHJELMA

Näet osastolla yrittäjien haastatteluja Skypellä, puhelimitse ja osastoilla livenä. Näet myös, miten oppijat tuottavat  oppimansa asiat luokan yhteiseen sähköiseen OneNote-vihkoon. Voit seurata sähköiseen vihkoon syntyneitä tuotoksia osaston seinältä. Oppijoiden laaja-alaiset osaamisen taidot,  Työelätaidot ja Yrittäjyys, Digitaidot ja Tiimityötaidot kehittyvät.
Tule seuraamaan esimerkiksi näitä Skype-haastatteluja:

Torstaina 15.9.
Klo 12:30 Kehitysjohtaja Mikko Setälä, Rovio
◾Angry Birds -elokuvan synty
Klo 15:00 Yrittäjä Anniina Isokangas, PaaPii Design
◾Persoonallisiin lastenvaatteisiin erikoistunut verkkokauppa
Perjantaina 16.9.
Klo 10:45 Markkinointiviestintäpäällikkö Irma Kuukasjärvi, Lappset
Lisäksi Perjantaina 16.9. Klo 14.00 Kati Tiaisen puheenvuoro: Oppimisen muutos ja digitalisaatio
kati-quote
Messuosastolla pääroolissa ovat oppilaat, jotka rakentavat yhteisöllisesti tietoa hyödyntäen tiloja sekä uusimpia tapoja oppia. Kirkkojärven koulun kuudesluokkalaiset opiskelevat kahden päivän ajan osastolla yrittäjyyttä itseohjautuvasti, selvittäen, mikä merkitys messuilla ja sen ulkopuolisilla yrityksillä on yritysmaailmalle sekä heille itselleen omia tulevaisuuden työllisyysmahdollisuuksiaan ajatellen. Messukävijät voivat kulkea tilassa vapaasti, kysyä, havainnoida ja sekä napata parhaat vinkit toteutetusta kokonaisuudesta opetukseen. Elämyksellinen #OppiminenNYT-osasto vastaanottaa vieraat heti pääsisäänkäynnin jälkeen, ja on auki koko messujen ajan.

Lue lisää: www.oppiminennyt.fi

Keskustele sosiaalisessa mediassa: #OppiminenNYT

Hanki maksuton näyttelylippu
Osta seminaariliput tapahtumaan 

One comment

Vastaa