Hae mukaan Microsoftin Innovative Educator (MIE) -asiantuntijaksi

Me Microsoftilla uskomme, että teknologia ei yksin pysty antamaan niitä 2000-luvun taitoja, joita opiskelijat tarvitsevat. Teknologia nopeuttaa kehitystä, mutta ei yksin mahdollista muutosta. Me uskomme opettajien voimaan, ja siihen vaikutukseen, minkä he saavat aikaan, kun heidät tuodaan yhteen ja heidän saavutuksensa huomioidaan.

Mikä MIE?
Microsoft Innovative Educator (MIE) Expert -asiantuntijaohjelma on ainutlaatuinen verkosto koulutuksen edelläkävijöille, jotka haluavat ja osaavat hyödyntää teknologiaa parempien oppimistulosten saavuttamiseksi. Verkoston jäsenet jakavat osaamistaan, näkemyksiään ja ideoitaan myös mm. kollegoilleen, päättäjille sekä Microsoftin jatkuvan tuotekehityksen tueksi.
Hyödyt toimijoille:
Kun opettajista tulee MIE-asiantuntijoita, heille avautuu mahdollisuus:
• seurata, osallistua ja vaikuttaa näköalapaikalta koulutuksen kehittämiseen
• kehittää ja jakaa ammatillista  osaamistaan innostuneiden opettajien ja asiantuntijoiden kanssa
• osallistua kehitysohjelmiin, jotka antavat palautetta Microsoftin tuotteista
• osallistua vain kutsuvieraille tarkoitettuihin Microsoftin tapahtumiin
• järjestää paikallisia tapahtumia, joissa esitellään Microsoftin teknologian käyttöä luokkahuoneissa
• esiintyä Microsoftin maailmanlaajuisissa EduCast Webinar -sarjoissa (http://aka.ms/educast)
Haluaisit sie olla MIE?
Etsimme sinua oma-aloitteinen opettaja, jolla on intohimoa oppimisen ja opetuksen kehittämistä kohtaan. Inspiroit oppilaita ja kollegoitaisi  sekä luot ympärillesi yhteistyön henkeä. Neuvokkaana ja yrittäjähenkisenä nautit muutosagentin työstä ja työskentelet tavoitteellisesti hyödyntäen  edistynyttä tekniikkaa ja sosiaalista mediaa.
Hae mukaan
Hakuaika tulossa.

Torkinmäen koulun opettajien Piia Martikaisen ja Raisa Salinin kokemuksia opettajaverkostosta:

 

2 comments

Vastaa