Learning as a Service-palvelumalli

 

laas

Learning as a Service tarjoaa helpon tavan vuokrata it-laitteet kouluihin. Palvelumalli on syntynyt neljän yrityksen, 3 Step IT:n, Clanedin, Lenovon ja Microsoftin yhteistyönä.

Learning as a Service mahdollistaa tekniseen ympäristöön liittyvien elementtien hankkimisen yhdellä vuokrahinnalla. Oppilaitokset pystyvät keskittymään opettamiseen ja uuden opetussuunnitelman toteuttamiseen.
Palvelumalli sisältää Microsoftin pilvipalvelun, päätelaitteet, oppimistuloksia parantavan teknologian ja tarvittaessa laajan kokonaisuuden it-palveluita. Pilvihallinta alentaa merkittävästi koulujen Windows-ympäristön kustannuksia. Windows 10 -käyttöjärjestelmä, Azure AD -kirjautuminen Windows-laitteeseen ja Intune-hallinta puolestaan yksinkertaistavat sekä tietohallinnon että käyttäjien työtä.
Windows-pohjaiset laitteet ovat edelleen merkittävin tuoteryhmä it-laitteiden vuokrauksessa. Ne sopivat hyvin opetukseen, koska niissä on laajin tuki erilaisille oppimisympäristöille. Asiakkaat haluavat kustannustehokkaan tavan käyttää uusimpia laitteita ja laiterekisterin, joka tukee laitekannan hallintaa. 3 Step IT:n mallissa tämän lisäksi laitteet palautuvat vuokrauksen päätteeksi 3 Step IT:lle ja ne tyhjennetään tietoturvallisesti.
Artikkelin on kirjoittanut Erkki Kondelin, Manager Public,  044 547 4422 erkki.kondelin@3step.com
Katso video Valkeakosken kaupungista, joka vuokraa it-laitteet opetuspuolelle:
https://www.youtube.com/watch?v=1VkCRn47jcc

Vastaa